Докато силната воля и постоянството у хората са удивителни и достойни за уважение качества, има някои зодиакални знаци, които рядко аплодираме заради тях. Вероятно всички имаме някой приятел, който ни уверява, че от днес е на строга диета, а няколко часа по-късно може да го видим случайно с шоколад в ръка. Ако имате такъв приятел или приятелка, то те най-вероятно са представители на една от следните зодии, съобщава „VESTI“:

Везни

Везните искат да живеят в тяхната комфортна зона. Всеки изход от него не им харесва, затова те са склонни бързо да се откажат от всичко, което току що са започнали.

Близнаци

Хората, родени под знака на Близнаци, често са доста несериозни. Ако нещо или някой не ги забавлява, тогава те ще се откажат от него без никакви угризения на съвестта. Поради техния весел и симпатичен свободолюбив дух, те са склонни да очакват други хора да свършат работата вместо тях.

Риби

Въпреки че първоначално те са изключително заинтересовани от нови решение, цел или проект, когато видят, че нещата не са толкова прости, те са разочаровани и лесно се отказват. Рибите имат изключително слаба воля и рядко са последователни в нещо. Упоритите и по-успешни риби са тези, които имат подкрепата на един от знаците със силата на волята, достатъчна за двама, като Лъв, Водолей или Телец.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук