Скарлет Йохансон

Както всички останали хора, знаменитостите си имат свои проблеми и недостатъци. Много от тях ги крият и правят какво ли не, за да се отърват от тях. На други не им пука. Ето как щяха да изглеждат някои знаменитости без прословутите се дефекти, според сайта Bright Side, откъдето са и снимките:

Упи Голдбърг

Много хора не са забелязали, че тя изобщо няма вежди. Говори се, че на младини ги е скубала твърде често и е отишла твърде далече в това. Недостатъкът не й попречи да спечели множество големи награди. Ето как би изглеждала с вежди.

Упи Голдбърг

Джейсън Момоа

Белегът на веждата на Джейсън Момоа изглежда като елемент от стила на актьора. Той е получен при сбиване в бар, при което едрият мъжага е бил ударен със счупена бутилка. Джейсън е получил общо 140 шева и е имало риск да ослепее с лявото око. Сега дефектът му го прави още по-чаровен за дамите.

Джейсън Момоа

Парис Хилтън

При нея е видимо, че левият клепач пада по-ниско от десния. Тя крие това с грим. Едва ли без този недостатък щеше да е много по-привлекателна, при положение, че и сега се появява редовно в класациите за най-сексапилни жени.

Парис Хилтън

Скарлет Йохансон

Тя смята, че лицето й е „твърде дълго“. Това е очевидно преувеличение, тъй като се е появявала безброй пъти на самия връх в класациите за най-привлекателни жени. Съгласни ли сте, че изглежда много по-добре на лявата снимка?

Скарлет Йохансон

Летисия Каста

Тя е доказала, че не е нужно да си перфектен, за да успееш. Неравните й зъби се превърнаха в нейна марка и тя не мисли да ги сменя, а усмивката й си е страхотна.

Летисия Каста

Сийл

Белезите по лицето му не го карат да се чувства неудобно. Той дори смята, че го правят специален. Получил ги е вследствие на болест – lupus erythematosus. Е, без тях щеше да изглежда по-добре, но те не му попречиха да направи кариера и да се ожени за Хайди Клум. Освен това без белези щеше да изглежда и по-обикновен.

Сийл

Линда Еванджелиста

В училище са й казвали „Лопатата“ заради странната форма на носа й. Тогава тя се притеснявала от това, но после си стана супермодел.

Линда Еванджелиста

Кристин Стюарт

Тя не си харесва ушите и много време отказваше да носи къса коса, която ги ракрива. После стана известна, смятат я за най-добрата актриса на нейната възраст, и сега се чувства добре и с къса коса. Ушите я правят даже по-чаровна.

Кристин Стюарт

Кейт Босуърт

Та има хетерохромия и никак не се срамува от това състояние, при което всяко от очите има различен цвят. Тя намира това за неща готино и уникално нейно. Все пак е интересно да я видим в двата варианта на цвят на очите.

Кейт Босуърт

Лейди Гага

Въпреки че е адски популярна, певицата се бори с наднорменото тегло и други „недостатъци“. Тя има твърде голям нос. Отрича да има намеса на пластичните хирурзи, но е факт, че сега носът й изглежда по-малък. Тя си изглежда добре и с този и не е никак сигурно, че по-малкият нос подобрява визията й.

Лейди Гага

Мерилин Монри

Тя има лека форма на стабизъм – състояние, при което очити не се насочват правилно в една линия. Заради това е била отхвърляна от много режисьори в началото на кариерата си. Актрисата обаче не променя нищо и използва подходящ грим, за да направи очите си още по-изразителни и вида си още по-чаровен.

Мерилин Монро

Смятате ли, че знаменитостите трябва да бъдат парфактни и да направят, каквото е възможно, за да се отърват от дребните недостатъци? Бихте ли изменили нещо в самия селеси?

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!