Никола Минчев
На снимката: Никола Минчев

“Не мисля, че има реален риск България да бъде изкарана от ЕС и НАТО”.

Това каза в интервю за ДЕБАТИ.БГ председателят на 47-мото Народно събрание и кандидат за депутат от “Продължаваме промяната” Никола Минчев.

„Възраждане“ и досега подклаждат тази тема в обществото, въпреки че имаха 13 депутати в 47-мия Парламент. Очаквам да продължават да правят същото”, смята той.

“Не мисля, че „Възраждане“, дори и да има поддръжка от други партии за подобни действия, ще има необходимата подкрепа, за да ги реализира и слава Богу, че е така”, каза още Минчев.

Как са настоени хората, с които “Продължаваме промяната” се срещат по време на предизборната си кампания и в какво управление биха участвали ПП – четете цялото интервю утре на ДЕБАТИ.БГ…

Още актуални коментари – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

  1. Искрено се надявам да е така. България да продължи да е член на ЕС и НАТО. Но с тия тъпанари които в момента са начело на държавата няма как да стане. Но то не опира толкова до тях. Всичките летящи – пилета,самолетисти и повърнята която е около тях нямаше да е начело на държавата,ако нямаше достатъчно олигофрени да ги поставят там. Олигофренията е лошо нещо. Те /олигофрените/ се надяват да им се върне живота от преди 30 – 40 години. Да има и те какво да си откраднат. Е НЯМА ДА СТАНЕ. Тези които си мислите,че ще Ви върнат в живота който мечтаете няма да Ви върнат там защото ако и Вие можете нещо да си откраднат ще остане по-малко за тях.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук