Кеч манията отдавна е завладяла телевизионната аудитория по цял свят, а един от главните виновници за това беше любимият тексаски бияч „Ледения“
Стив Остин. Той се харесваше на малки и големи, просто защото беше едно
наистина „кораво копеле“. А основна част от този негов имидж беше постоянната
консумация на бира и то не каква да е консумация, ами направо изливане на
кенчета в устата. Той се оттегли от ринга преди няколко години, като оттогава има договор с WWE за епизодични появявания в някои от шоу-вечерите. Известният и с прякора си Гърмящата змия кечист е изключително интересна фигура извън ринга. За много от фактите от живота на 52-годишният здравеняк хората по света почти не са чували.

Сега ще ви запознаем с 25 от тях:

1. Твърди, че рекордът му бири за една вечер е 115 кенчета, изпити заедно с други двама коравяги от миналото – Dudley Boyz. „Много хора ме питат дали това е била истинска бира и на всички казвам едно – всяка вечер бирата беше абсолютно алкохолна. Само един единствен път съм пил безалкохолна и причината беше, че залата, в която беше шоуто, имаше пълна забрана за консумация на алкохол“, разказва Остин. „Безброй пъти съм си тръгвал от ринга със замаяна глава, защото точно преди това съм си излял 6 кенчета в устата. Когато преди това си се бил и стомахът ти е празен, тези бири наистина си действат, повярвайте ми!“, добави той.

2. Наричат го „Ледения“ и „Гърмящата змия“, но всъщност един от най-известните кечисти Стив Остин се определя като изключително спокоен и уравновесен човек. Най-голямото страшилище за звездите на кеча на ринга, в живота е щастлив баща и съпруг.

„Леденият” Стив Остин

3. Малцина знаят, че за разлика от колегите си Стив живее в ранчо в Тексас и се изживява като истински фермер. Когато не е на ринга звездата предпочита да прекарва времето си сред природата и със семейството си.

4. Остин е запален готвач и обожава да стои в кухнята.

„Леденият” Стив Остин

5. Друг малко известен факт за кечиста и актьор е страстта му по лова. Запален ловец, той никога не пропуска. В семейния дом висят десетки трофеи. За някои от тях Остин е пътувал до Африка, а за други до Азия и Мексико.

6. Прави собствена марка бира

7. Женен е цели четири пъти. С първата си съпруга Катрин Бърхъс официално е заедно от 1990 до 1992 г, с Лейси Блосъм е от 1992 до 1999, с Дебра Маршал – от 2000 до 2003-а, а за настоящата си любима Кристин Ферес се жени през 2009-а и са заедно и до днес. Кечистът има общо три деца.

8. На ринга всички знаят, че той пие много бира, но в живота той е страстен почитател на виното.

9. Играл е американски футбол, като е бил защитник за отбора на колежа в Норт Каролина.

10. Пие първата си бира, когато е едва на 14 години.

11. Свирил е на китара в ученическа група.

12. Първото му име като кечист е било Ringmaster, но не го харесал. Той вече имал имидж на коравелка и пиеш бира бунтовник, но му трябвало нещо певече, за да се превърне в звезда на този спорт. Получил десетки предложения, сред които много били напълно абсурдни, като „Иван Грозни“ и „Fang McFrost“. С известен късмет името му попаднало в ситуация с тогавашната му жена. Тя пиела много чай, а когато веднъж тя му правила от напитката, се обърнала към него с думите: „Побързай, докато не е станал леден“. Тук на Стив веднага му „светнало“, че това би било готино за псевдоним.

13. От 1991 до 1995 г. той се е борил за организацията WCW. Нейният-зам.-шеф обаче определя Остин като непродаван боец и го уволняват. С такова мислене не е никак случайно, че WCW отдавна не съществува.

14. Ледения е тънък познавач на изкуството. Той обича да колекционира антики.

15. Първата му работа след колежа е като товарач на пристанище.

16. Сред най-известните моменти от кариерата му е заедно на ринга с настоящия американски президент Доналд Тръмп, като Ледения го поваля с една от запазените си хватки.

17. Най-добрите му приятели от кеча са Скалата, Майк Фоули и Бил Голдбърг.

18. Той е организатор и водещ на шоуто “Steve Austin’s Broken Skull Challenge” по американска кънтри телевизия.

19. В началото на своята кариера той печели по 20 долара на мач и понякога му се налага да спи в колата си.

20. Само през 1998 г. той получава от заплати 1,2 милиона долара.

21. Само защото напуска ринга преди няколко години, не означава, че Остин къса с кеча. Понастоящем той е домакин на собствено шоу, което води от ранчото си в Тексас. Наскоро гост му беше дори Винс Макмеън.

22. Остин мрази тези, които пишат сценария на WWE.

23. Неговата песен за излизане на ринга е вдъхновена от „Bulls On Parade“ на Rage Against the Machine.

24. Остин се обяви в подкрепа на гей браковете. Според него ако двама души се обичат, трябва да им се позволи да се обвържат официално.

25. Кино кариерата му също е доста интересна. Естествено, няма как ролите му да не са на здравеняк. Първата му голяма такава е в The Longest Yard, където си партнира с Адам Сандлър, а през 2010-а става част от семейството на суперзвезди като Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Чък Норис, Джейсън Стейтъм и други във филма „Непобедимите“.

Вижте още:

https://debati.bg/pomnite-li-grobarya-nyama-da-povyarvate-kak-izglezhda-dnes-snimki/

Няма да повярвате какво се случва с тялото на кечиста Грамадата (СНИМКИ)

Най-известният българин в САЩ – звезда на Световната федерация по кеч WWE

125 години изминаха от рождението на най-силният мъж на 20-ти век – Дан Колов

Старост-нерадост ли? Запознайте се с най-нацепените дядки на света (СНИМКИ)

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте страницата на „Дебати“ във фейсбук!

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!