След като днес сутринта премиерът Кирил Петков подаде оставката на правителството, той коментира в своя Фейсбук профил, че следващите избори ще бъдат референдум за това каква България искат българите – на законността и просперитета или на задкулисието и мафията.

Ето цялото изкаване на премиера в оставка:

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвам, че няма друг път освен напред – напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Припомняме, че миналата седмица след излизане на партията на Слави Трифонов от четворната коалиция беше гласуван успешен вот на недоверие.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук