принц Хари и Меган
на снимката: принц Хари и Меган

Биографът на британското кралско семейство твърди, че Меган не е особено популярна сред приятелите на принц Хари, тъй като се опасявали, че го е обсебила, пише „Дейли Мейл”.

Британската писателка Ангела Левин, която написа биографията на Хари, каза това в телевизионно интервю.

Тя твърди, че кръговете около кралското семейство се чувстват застрашени от 37-годишната бивша актриса, особено заради факта, че Меган имала силно изразени феминистки възгледи.

Кралският биограф допълва, че Меган не е особено долюбвана и от останалите социални кръгове на принца, които се опасяват, че той може да е под чехъл.

Близката приятелка на Меган – Даниел Мартин, която е бивша гримьорка, също участва в интервюто и страна защити херцогинята на Съсекс. В социалните мрежи тя написа:

„Ако не бях истински приятел, нямаше да имам куража да говоря за истината за моята скъпа приятелка. Не се поколебах да споделя моя опит публично днес, защото получих толкова много злобни коментари, че я защитавам. Страстта и любовта, които светът изпитва към тях, е неизмерима. В същото време, нека не за забравяме, че са толкова хора, колкото всички нас. Не мога да контролирам казаното и изкривеното в пресата, но съм благодарна, че ми беше дадена тази възможност да опитам да променя възприятието за тях”.

Дали наистина обаче приятелите на принц Хари не харесват Меган, могат да кажат само те. Всичко друго би било спекулация.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!