Легендарният бийтълс Пол Макартни разкри, че работи върху нов албум с продуцента на Адел. В интервю по радиото Пол Макартни обяви, че в момента е в разгара на работата. Това ще е първият му албум от 2013 насам, когато пусна „New”.

Макартни каза, че работи с Грег Кърстин – американския продуцент, който е съавтор на баладата „Hellо”, която помогна на Адел да постигне огромен успех с албума си „25” и е четирикратен носител на награда „Грами”. Кърстин е работил също с австралийската поп изпълнителка Sia и с иконата на алтернативния рок Beck.

74-годишншят музикант Макартни  коментира, че не се замисля как ще бъде запомнен, след като измина година, в която се разделихме с рок гиганти като Дейвид Бауи и Принс. Макартни разкри още, че Джон Ленън, който беше убит през 1980, веднъж го помолил да обещае да се погрижи за това, което той ще остави след себе си, когато умре.

„Беше забавно, никой не би помислил, че у Джон има дори и сянка от несигурност за тези неща. Но, според мен, хората го изпитват. Мислиш си, какво ще кажат един ден? Дали ще посегнат към най-лошата критика…или ще вземат най-доброто?” разсъждава Макартни.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук