предложение брак

Когато един мъж реши, че е готов да предприеме следващата стъпка в своята връзка и се реши да направи предложение за брак на половинката си, иска да го направи по атрактивен и необикновен начин. Следващото предложение обаче е най-щурото, което ние сме срещали.

За да направи изключително оригиналното предложение за брак, приятелят на Анна – Тери, трябвало да пази тайната, докато настъпи подходящият момент да падне на колене.

За първата годишнина от началото на връзката им младият мъж изработил и подарил на любимата си дървено колие от тасманийско дърво. В сърцевината на бижуто Тери скрил годежния пръстен. Анна го слагала на врата си почти всеки ден. А половинката й чакал деня, в който двамата ще се отправят на пътешествие до пещерата Смоо – в превод ироничното значение на името й означава „нещо скрито”.

Пред входа на пещерата Тери помолил Анна да му да даде колието. Разтворил го с помощта на нож, коленичил и показал ценното тайно бижу на дамата на сърцето си.

Бъдещата булка била шокирана, че пръстенът е бил у нея през цялото време. Цялата случка била заснета, а впоследствие мъжът монтирал и видео от незабравимия момент.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук