Октябрина Максимова
Октябрина Максимова

Руснаците получиха един реален повод за национална гордост, след като младата им сънародничка от Санкт Петербург Октябрина Максимова влезе в първата десетка на жените с най-красивите лица в света в авторитетната класация на TC Candler и независимите критици.

„Познавачите“ следят 23-годишната красавица още от миналата година, когато в същата класация тя зае 16-о място, като изпревари такива всепризнати хубавици като Марго Роби и Гал Гадот.

Сега Октябрина напредва с големи стъпки и постигна признанието да е номер 8 сред най-красивите дами в света. На първите две места бяха поставени тайванската певица Чу Цюю /втора/ и френският модел Тилани Блондо. Интересно е да се отбележи, че в първата десетка няма нита една от суперизвестните красавици.

Руската хубавица е студентка в Санктпетербургския университет по технология на управлението и икономика. Както казват в своя статията за Октябрина нейни сънародници: да, вдигнаха ни пенсионната възраст и ДДС и сигурно ще си умрем като мъченици, но затова пък никой няма да ни попречи да се насладим на най-добрите снимки на Октябрина, които всъщност е трудно да бъдат избрани, защото всичките изглеждат най-добри.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук