шаран, лице

След многобройните съобщения напоследък за животни-мутанти, ново странно същество шокира хората в интернет, само че този път то е водно. Крайно необичайна риба бе забелязана в китайско езеро и изглежда, че има твърде странни черти на лицето си, които го правят да изглежда съвсем като човешко, съобщава „Сън“.

Посетител на селцето близо до град Кунминг в Южен Китай засне кадри с  плашещия на вид шаран. Видеото бе пуснато първо в Weibo, китайската медийна платформа, и на него може да бъде видяна странната риба как плува и улавя нещо на повърхността.

На главата се рибата има всъщност две тъмни точки, които пличат на очи, две вертикални черти, напомнящи страните на нос, и хоризонтална, където би трябвало да е устата.
От коментарите на кадрите става ясно, че доста хора ги побиват тръпки от вида на рибата. Освен стандартните „Изглежда плашещо“, има и хора, които възкликват: „кой ще дръзне да изяде това нещо?“.
Това не е първият случай на шаран с човешко лице. През 2010 година британец съобщи, че има шаран, който за 5 месеца развил украса, наподобяваща човешки черти. Твърди се, че този шаран бил оценен на 40 000 лири.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!