На снимката: Бърни Екълстоун и Фабиана Флози

Бърни Екълстоун е готов да стане баща за четвърти път. 89-годишният бизнес магнат и съпругата му Фабиана Флози очакват първото си дете, което ще бъде четвърто дете за шефа на „Формула 1“, който вече е баща на три дъщери – Дебора на 65, Тамара на 35 и Петра на 31.

Бърни потвърди новината пред швейцарския вестник „Блик“, където също разкри, че той и 44-годишната Фабиана очакват момче, което ще бъде първият му син.

Той каза: „Да, очакваме го през лятото. Дано по-скоро се научи да играе табла!“

А Фабиана добави: „Като всички родители имаме само едно желание: детето да се роди здраво. Надявам се, че той никога няма да прояви интерес към Формула 1!“

Синът на Бърни и Фабиана трябва да се роди през юли и ще се появи само няколко седмици преди 90-ия рожден ден на бизнесмена.

Двойката, която се ожени през 2012 г., също заяви, че в момента е в изолация в дома си в Сао Пауло, Бразилия, по време на продължаващата пандемия от коронавирус. Бърни се старае да стои у дома си колкото е възможно повече, тъй като възрастта му го излага на по-висок риск от развитие на усложнения от респираторни заболявания. Милиардерът остава позитивен през цялата пандемия, тъй като според него запазването на чувство за хумор в трудни времена е важно.

Той каза: „За щастие фермата никога не те оставя без работа. Фабиана също се грижи за собствената си плантация за кафе.“

Предстоящото раждане означава, че Бърни е само на няколко години от рекорда за най-възрастен баща в света, който според съобщенията се държи от бившия индийски борец и фермер Рамджит Рагхав, станал баща на 96-годишна възраст.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук