ВМА

Християн Пендиков, гражданинът на РСМ с българско самосъзнание и секретар на организацията „Цар Борис III“ в гр. Охрид, пострада тежко след физическо нападение и побой над него. Той беше спешно транспортиран от Охрид до София с правителственият самолет „Фалкон“ и настанен за лечение във ВМА. По този повод ДЕБАТИ.БГ публикува следния коментар:

Интересно дали Пендиков ще трябва като българските пациенти в травматологията на ВМА:

1) да си плати винтовете и пластините за челюстта;

2) близките му да тичат да „даряват“ кръв след обаждане от лекуващия лекар – нужни са двама човека, плаща се пред болницата;

3) евентуално – да плаща избор на екип?

Информация за състоянието му не се дава: близките да звънят от кабинката до входа на сестрата, която сигурно няма да вдигне, а ако вдигне, ще им кресне, че не може да дава информация.

А, и да знаят, че след изписване не може да си вземе дрехите от лелката в подземието, докато не върне пижама, която ВМА може и да не са му дали…

(Задължителните вътреболнични инфекции са безплатен бонус. Оставям настрана дреболии като това, че от ВМА не осигуряват неща като прибори за хранене и са много учудени, че сте толкова смотан да не носите. Може да ги загубят, така че ще носите и втори път, плюс други работи. Извън това, добре дошъл в Майка България!)

Текстът е публикуван във фейсбук профила на автора, заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

Още актуални коментари – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук