Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер за пореден път показаха, че са истински приятели. Преди два дни „терминаторът“ стана на 70 години, а сред гостите бе и дружката му от десетилетия насам.

Самият Слай публикува в социалните мрежи видео със страхотната реч, която дръпна към юбиляря, като написа към него „Част от речта ми на рождения ден на Големия Човек! Всъщност това е единствена по рода си връзка, изградена на базата на конкуренцията, за която и двамата сме благодарни! Продължавай, Арнолд!“

Във видеото, което за 12 часа е събрало близо 6 000 споделяния, 56 000 реакции и 1500 коментара във Фейсбук, Сталоун поздравява Шварценегер: „Нашите отношения винаги са били съпътствани от дух на съперничество, за което и двамата сме благодарни. Ти никога не се предаваш, у теб има безгранична енергия. Ти беше за мен фантастичен „враг“, но многократно по-добър приятел“! Накрая двамата се прегръщат.

На самия 30 юли 71-годишният Сталоун публикува снимки на двете звезди като млади и написа: „Честито, Арнолд! Където и да си, винаги ще бъдеш големият мъж, който вдигна летвата много нависоко и никога няма да бъде надминат като екшън герой. Ти си легенда!“

Двамата са близки от много време и често са си истинска опора. Именно Арнолд беше човекът, който веднага подкрепи Силвестър при научаването на новината, че няма да получи мечтания „Оскар“ за поддържаща роля за филма „Крийд! Сърце на шампион“.

Шварценегер е роден през 1947 г. в австрийско селце, близо до град Грац. Емигрира в САЩ на 21-годишна възраст и бързо прави кариера- първо в бодибилдинга, а след това и в киното. Световна слава му донасят филмите „Конан варварина“, „Терминатор“, „Командо“, „Зов за завръщане“ и други.

От 2003 до 2011 г. се занимава активно и с политика, като е избран за губернатор на щата Калифорния. Бил е женен за журналистката Мария Шрайвър в продължение на 25 години, но през 2011 г. се развеждат. Има пет деца. В момента легендарният актьор се занимава с бизнес, обществена дейност и благотворителни кампании.

https://www.youtube.com/watch?v=jlS9UEa8wEE

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук