Стефан Тафров
на снимката: Стефан Тафров

Новото политическо обединение между ДСБ, „Да, България” и Зелените не иска да е просто опозиция на сегашното управление, а иска да предлага алтернативи. Това каза в интервю СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.БГ Стефан Тафров.

„Именно затова ние още от самото начало си представихме екипа – експертен, управленски, които да разработва управленски алтернативи в различни сектори, за да могат хората да се ориентират и да знаят какво да очакват от нас”, каза Тафров.

Той е категоричен, че трябва да се работи в областта на дигитализацията, новите технологии, борбата с корупцията и реформа на съдебната система.

Във всички области има много за вършени. Нашата декларация, нищо, че не е много дълга, може би 9/10 от нея е посветена на бъдещето, на една България, която ще бъде без тези партии, без тези управляващи и ще може да се развива. Констатирахме, че България е пропиляла първите десет години от членството си в ЕС и не успя да извлече всички ползи, които то дава. Именно на това изоставане иска да сложи край нашето ново обединение”, добави още Тафров.

Цялото интервю със Стефан Тафров може да прочетете ТУК.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук