Том Круз стриктно държи на противоепидемичните мерки по време на снимки

Американският актьор и продуцент Том Круз бе записан на аудиозапис на снимачната площадка в Лондон на новия си, седми филм „Мисия: Невъзможна“ да крещи и заплашва екипа с уволнение поради недостатъци в протоколите за анти-Ковид мерките по сигурността, пише британският „Сън“.

Съобщавайки, че разполага с автентичен аудиозапис на Круз, който крещи на снимачния екип, „Сън“ информира, че екшън звездата се е оплакал от недостатъци в прилагането на физическа дистанция и други правила по време на заснемането на филма.

Аудиозаписът показва как Круз заявява на снимачния екип в Лондон, че е в постоянен контакт с всички студия, застрахователни компании, продуценти и че всички ги наблюдават. Той пита:

„Разбирате ли отговорността, която имате? И ако не можете да бъдете разумни и не можете да постъпвате логично, вие сте уволнени. Без извинение! Ако го направите отново, ще бъдете уволнени!“

„Мисия: Невъзможна“ е една от най-хитовите поредици в Холивуд, а последният филм от 2018 г. е спечелил над 791 милиона долара.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук