Венеция Нецова
На снимката: народният представител Венеция Нецова-Ангова

С декларация от парламентарната трибуна „Продължаваме промяната“ заявиха, че опозицията води дезинформационна кампания за тяхното управление.

От ПП обявиха, че в контекста на войната в Украйна, се наблюдават непрестанни атаки от опозицията, които имат прилики с „военната дезинформация“.

Декларацията прочете по-рано днес народният представител Венеция Нецова-Ангова.

„Толкова ли можете, уважаема опозиция?“, обърна се тя към депутатите от ГЕРБ.

„Кой, колеги, създава хаоса, за да се прави на спасител? Кой стои зад тези атаки? Чии интереси защитава т.нар. градивна опозиция? Притеснително е, че виждаме прилики с военната дезинформация“, посочи тя.

В декларацията си ПП осъдиха и коментара на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов по отношение вицепрезидента на САЩ Камала Харис, която той обиди от парламентарната трибуна. „Т.нар. градивна опозиция е активна – използва трибуната, за да отправя обиди към вицепрезидента на стратегически партньор на България. От ПП осъждаме най-категорично грубите и расистки думи към вицепрезидента на САЩ, направени от депутат в българския парламент“, се казва в декларацията.

В декларацията си ПП упрекна ГЕРБ, че водят непрестанна предизборна кампания и ги предупреди, че не се намираме в такава.

Още новини от деня – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук