Бойко Борисов
На снимката: Бойко Борисов

Според мен Борисов осъзнава, че опитите му да се реабилитира като сериозна обществена фигура, като човек, който може отново да бъде начело на държавата, да бъде министър-председател, всъщност не успяват.

Това каза политическият анализатор и историк Емил Соколов в интервю за ДЕБАТИ.БГ.

Емил Соколов
Емил Соколов

„Въпреки умората от изборите, въпреки негодуванието от грешките на предишното правителство, Борисов продължава да бъде токсичен за много голям брой от гласоподавателите и партиите. Обществото не го иска!“, смята още Соколов.

„Освен тези негови 500-600 000 твърди симпатизанти, които заприличват на секта, никой друг не иска да чуе за управление на Борисов или за Борисов премиер“, категоричен е той.

„Борисов е притеснен. Той вижда, че година по-късно, въпреки цялата пропаганда и медийни атаки, които се изсипват и срещу Кирил Петков, и срещу Асен Василев, ГЕРБ пак не могат да спечелят гласове, защото продължават да са в изолация“, смята още политическият анализатор.

Има ли шансове „Продължаваме промяната“ да е първа политическа сила и от какво ще зависи резултатът от изборите – четете цялото интервю с Емил Соколов утре на ДЕБАТИ.БГ…

Още актуални коментари – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук