Роуън Аткинсън

Въпреки че ние им завиждаме преди всичко за славата и парите, на някои звезди можем да се възхитим и за брилянтния ум. Вижте някои от знаменитостите с най-висок коефициент на интелигентност.

Шакира – Известната певица е била отлична ученичка, за което може да благодари на своето IQ, което е 140.

Шакира

Мат Деймън – Холивудският актьор е известен с многобройните си роли, но ще бъде запомнен с ролята си като геният в „Добрият Ул Хънтинг“. Тъй като коефициентът му на интелигентност е 160, вярваме, че не му е било трудно изиграе ролята на гений.

Мат Деймън

Джеймс Франко – Актьорът, сценарист и режисьор има коефициент на интелигентност 130. Въпреки това Джеймс признава, че всъщност се чувства обикновено момче.

Джеймс Франко

Синди Крофорд – Известната манекенка всъщност е много умна и при тест за интелигентност се оказва, че тя има коефициент 154. А някои продължават да твърдят, че не можеш да имаш всичко – и красота, и интелект.

Синди Крофорд

Алиша Кийс – Нейният вокал е лесно разпознаваем и я превърна в една от най-популярните певици на всички времена. Алиша обаче може да се похвали с IQ 154.

Алиша Кийс

Аштън Къчър – Въпреки че го помним като не много мъдрият Майкъл от сериала „Луди те седемдесет“, Аштън всъщност има висок коефициент на интелигентност – 160!

Аштън Къчър

Куентин Тарантино – Режисьорът и продуцент, известен с бруталните си филми, пълни с насилие, има коефициент на интелигентност 160.

Куентин Тарантино

Роуан Аткинсън – Известният мистър Бийн всъщност е много интелигентен, като коефициентът му на интелигентност е 173.

Роуън Аткинсън

Арнолд Шварценегер – Зад многото мускули се крие голям мозък, като Арнолд може да се похвали с IQ 153.

Арнолд Шварценегер

Шарън Стоун – Известната актриса освен славата, парите и таланта има още един коз в ръкава си – IQ от 148!

Шарън Стоун
За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук