Представяме ви снимки на някои звезди, когато са се намирали на границата на смъртта, други – когато нищо не разкривало, че трагедията предстои.

Легендарният Фреди Меркюри до последно не признава публично, че е болен от СПИН. Така дори на тази снимка, направена в градината на дома му няколко дни преди да си отиде от бронхопневмония, той се стреми да изглежда добре.

снимка - Фреди Меркюри

Мохамед Али в течение 32 години се бори с болестта Паркинсон. Месец и половина преди смъртта на великия боксьор, британският фотограф Зенон Тексейра е поканен в дома му във Финикс, Аризона, за да му направи фотосесия.

снимка - Мохамед Али

Снимка, направена в деня на смъртта на Краля на рокендрола. Елвис се връща с приятелката си Джинджър Олдън от посещение при зъболекар. Вечерта получава сърдечен пристъп и тя го намира безжизнен в баня на имението „Грейсланд”.

снимка - Елвис

Тази снимка е направена от фотографа Джеси Фроман. Заснета е три седмици преди Кърт Кобейн, фронменът на „Нирвана”, да се застреля в главата.

снимка Кърт Кобейн

Денят е 8 декември, годината – 1980. Джон Ленън дава автограф на своя фен Марк Дейвид Чапмън. Няколко часа по-късно именно почитателят му стреля три пъти в гърба на Ленън и го убива.

звездите

На рождения си ден,  21 юли 2014г., Робин Уилямс публикува тази снимка с маймуната Кристал в Инстаграм. След 20 дни актьорът е намерен мъртъв в дома си в Калифорния.

звездите

Три дни преди смъртта на Дейвид Боуи, той позирал снимката.  Британският музикант умира на 10 януари 2016г. след година и половина борба с рак на черния дроб.

звездите

Последната снимка на музикалната легенда Тупак Шакур – 2Pac. В колата с него е мениджърът Шуг Найт. Снимката е направена няколко дни, преди рапърът да бъде застрелян на 13 септември 1996 година.

звездите

Създателят на Apple Стив Джобс умира от рак на панкреаса на 5 октомври 2011г.  Дни преди това, той е заснет, докато приятел  му помага да стигне до колата си.

звездите

Хийт Леджър на снимачната площадка на филма „Сделката на доктор Парнасас“. На следващия ден, 22 януари 2008 година, той умира от остра интоксикация, предизвикана от конска доза обезболяващи.

Хийт Леджър

 

Източник: impressio.dir.bg

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук