Ако се вярва на слуховете на британските медии, актрисата Памела Андерсън май има връзка със създателя на „Уикилийкс” Джулиан Асанж.

Спекулациите се появиха, след като стана ясно, че само за последните 5 месеца Андерсън е посетила Асанж в Еквадорското посолство цели 6 пъти и всеки път е носила особено подчертаващо тялото й облекло.

Последното й посещение е било малко преди Коледа, когато е решила да поглези Асанж с вегански ястия по негова поръчка.

Известно е, че 45-годишният Асанж отдавна е отделен от жена си, от която има син. Що се отнася до Андерсън, тя има двама сина, от три неуспешни брака.

За първи път звездата от „Спасители на плажа“ е посетила създателя на „Уикилийкс“ през септември 2014 г. Андерсън искала да получи подкрепата на Асандж за фондацията ѝ за жените, станали жертва на сексуално насилие.

Джулиан Асандж се укрива в Еквадорското посолство от юни 2012 г., за да избегне опасността да бъде екстрадиран в Швеция, където е издирван за разпит във връзка с обвинения в сексуално насилие срещу две жени през 2010 г.

В понеделник разследващият журналист и основател на сайта „Уикилийкс“ отново призова Великобритания и Швеция да възстановят свободата му. Той не иска да напусне посолството, за да не бъде екстрадиран в САЩ, където ще бъде подложен на разпит относно дейността на „Уикилийкс“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук