„Бягство от затвора“ безспорно е един от най-добрите сериали на света. През тази година феновете му бяха зарадвани с пети сезон, който все пак не бе особено добре приет. В края му най-после видяхме хепиенд – Майкъл се събра със Сара, а с брат си приключиха с бягствата.

Да, ама не. Или поне така става ясно от пост в Инстаграм на актьора Доминик Пърсел (бел.пр. в ролята на Линкълн Бъроуз). Той публикува изображение на сериала, под което написа „Prison break 6. In the works“, от което може да се направи извод, че се работи по нов сезон.

От „Фокс“ обаче все още така и не са коментирали официално дали имаме новина. Това, според феновете, може да означава и, че Пърсел просто иска да види как ще бъде приета от последователите идеята за продължение на култовия сериал.

След приключването на излъчването на пети сезон другата звезда от поредицата Уентуърт Милър даде интересно мнение относно това как си представя своя герой Майкъл, ако се заснеме продължение: „Той се е събрал отново с любимите си хора, но мисля, че дълго време ще бъде обитаван от лоши мисли. Ще страда от параноя, безсъние и безпокойство. Общо взето, трудно ще се адаптира към нормалния живот, без бягствата“.

Дали все пак ще видим нов сезон, предстои да разберем.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!