Томислав Дончев

ГЕРБ-СДС подаде документи за регистрация в ЦИК за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.

37 000 подписа са събрани в подкрепа на коалицията. Документите бяха внесени от заместник-председателят на партията Томислав Дончев, административният секретар Цветомир Паунов и лидерът на СДС Румен Христов, тъй като двете формации отново ще се явят като коалиция.

„За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани, ще предлагаме решения за изход от всички кризи, ще бъдем отговорни, защото до голяма степен от нас зависи политическия процес, без значение като управляващи или опозиция“, коментира Томислав Дончев – заместник председател на ГЕРБ.

„За нас е от изключително значение България да прекрати използването на политическата шарлатания – да говориш едно и да правиш друго. Думите в политиката отново трябва да имат смисъл”, заяви още той.

„Ще търсим и свежи попълнения в листите ни. Една партия трябва да се развива непрекъснато. Политическите сюжети се сменят, излизат нови теми и ще търсим още доказани хора и професионалисти, с които да допълним листите“, каза още той.

Още вътрешнополитически новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук