Бившият депутат от „Продължаваме промяната“ и кандидат за народен представител в новия парламент Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, пусна първа песен след влизането си в политиката. Тя е кръстена „Депутата Христо“ и текста в нея е вдъхновен от времето на Петров в парламента.

В песента той иронизира редица политически фигури – Бойко Борисов, Ахмед Доган, Десислава Атанасова, Тошко Йорданов, Костадин Костадинов (Копейкин) и др.

„Сбъднах си мечтата да съм на заплата и от време на време да гепя нещо от децата. Санирам и малко скъпо асфалтирам. Целуни ръката на попа в оня манастир, целуни ръката и на великия везир. Дай му два милиона да ни проектира язовир и да пазим етническия мир“, се пее иронично в „депутата Петров“.

В клипа участват актьорите Йорданка Йовева и Стефан Мавродиев.

Това е първата нова песен на фронтмена на група „Ъпсурт“ от 2019 г. насам. На изборите на 2 октомври той отново ще води листата на „Продължаваме промяната“ в 25-и МИР в София. Политическата формация дори използва видеото за предизборна агитация в официалната си Фейсбук страница, придружено с шеговития анонс „Изтекоха ни опорките“.

Публикуваме пълния текст на песента:

„Супер аматьор между професионалисти. Всеки си намира каквото търси. Като си тръгнал за вълци, не забравяй и отровата за мишки. Гледай мача, вземи бира-скара. Викай подпалвача – нека изгаси пожара. Остави бедняка да си избере лихваря. Май овцата пак е влюбена в месаря.

Сбъднах си мечтата да съм на заплата и от време на време да гепя нещо от децата ти. “ Гепа кинти, гепа, гепа кинти. Аз съм мръсен, ама те са толкоз чисти. Ремонтирам, яко тъпо аз рапирам.

Санирам и малко скъпо асфалтирам, тренирам с Реал Мадрид на стадиона, добре, че дъщеря ми е в Барселона. Целуни ръката на попа в манастир, целуни ръката и на великия везир. Дай му два милиона да проектира язовир и да пазиме етническия мир.

В парламента, май съм бил надрусан аз, каза абсинетния към руски газ.

Припев: Момчета, идвам да ви разваля банкета. Сори, този път съм без балета. Виж какво, според мен за всичко е виновен лично депутата Христо. Кажи честно – побърка ли се? Батко не наяде се, но поне наспа ли се. Ето продаде се.

Според мен за всичко е виновен депутата Христо. Ей го 8 месеца и вече нищо. Абсолютно, мани го тоя чичко.

Първата ми работа беше да вдигна бензина с лев, това за мене беше страшен кеф. От тоя лев 70 стотинки са за мен, а трийсетте ги нося лично на Асен.

Няма как да бъда кратък и да не спомена нещо мило за гласа, който лекува запек. Шефке, много ме кефиш с тия твойте цайси, заклевам се при други обстоятелства – сеш’се.

Копейка, каква е твоята прогноза, твоите хора ще се фраснат ли четвърта доза? Догодина обещавам да не те тормозя. Дай ми 20 гласа да легализирам коза, ш’си траем. Красива резиденция, знаем. Обичам възрожденци под наем. Последно, кажи честно, мон амур, толкоз ли е вкусен тоя руски шнур?.

Ей, бройлер, ще ти купя бойлер. Нека ти помогна, стига с тая мизерия. Това е една мистерия – как успя да го поемеш целия едновременно и на Дългия, и на Дебелия?

Мойта – лесна. Има аерогара. Трудното е да напишеш коментара. Затова нека сам изям кафявата попара във държавата на двамата шопара.

Припев: Виж какво, според мен за всичко е виновен лично депутата Христо. Кажи честно – побърка ли се? Батко не наяде се, но поне наспа ли се. Ето продаде се.

Според мен за всичко е виновен депутата Христо. Ей го 8 месеца и вече нищо. Абсолютно, мани го тоя чичко.“

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук