Чарли Хънам
На снимката: Чарли Хънам /снимка: Пинк нюз/

Актьорът, нашумял с участието си във филма „Огнен пръстен“, Чарли Хънам, спринтирал гол през гора, за да избяга от нападение на оси, след като случайно ритнал гнездо на гневните насекоми. За това съобщава „Контактмюзик“.

39-годишният актьор бил на къмпинг в гората миналата година, когато излязъл да събере дърва за огън, само за да се натъкне на гнездо на оси, като насекомите вътре се разгневили, когато Чарли случайно ритнал дома им. Той си спомня:

“Много странно нещо ми се случи, когато бях на къмпинг. Излязох един ден да търся дърва за огън, но се отдалечих доста от моя лагер. Видях три дървета, паднали като триъгълник, а между тези дървета имаше маса дърва за огрев. Така че си казах „Добре, най-после“ и приклекнах да събера дърва. И изведнъж, уха! Като ухапване от змия!“

Впоследствие актьорът открил, че усещането не е причинено от змия, а от рояк “жълто-черни същества“. Той продължава:

“ Погледнах надолу и нямаше змия, така че се опитвах да вдяна какво може да се случило. И бам! Друга пронизителна болка в задните ми части, после една в задната част на главата и после една под мишницата. И разбрах, че съм под обсада от оси. Без да искам бях ритнал гнездо на оси и докато реагирах на този гневен рой, който идваше към мен, ме ужилиха още около 10 пъти.“

Чарли побягнал от осите, но когато спрял да си пое дъх, той отново бил ужилен, тъй като осите го гонели. След това актьорът от „Папилон“ решил да хвърли дрехите си и да продължи да бяга, в опит да накара насекомите да го оставят на мира.

„Разкъсах всичките си дрехи. Изух обувките си и свалих всичките си дрехи, след което си сложих обувките и продължих да спринтирам напълно гол. И всичко това е вярно“.

Чарли Хънам разказа това по време на гостуване в „Вечерното шоу на Джими Фалън“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!