Кайли Дженър
на снимката: Кайли Дженър

Списание „Форбс” публикува статия, в която разкрива, че едната от клана Кардашиян – Кайли Дженър всъщност не била съвсем милиардерка, както се твърдеше.

В статията пише, че 22-годишната риалити звезда е излъгала за финансовото си състояние.

През 2019 година „Форбс“ обяви Дженър за най-младата милиардерка в света.

Изданието я удостои с този статут, след като стана известно, че през ноември 2019 година са били закупени 51 процента от акциите на компанията Дженър на стойност 600 милиона долара от козметичния гигант „Коти“.

Основана през 2015 година, марката „Кайли косметикс“ беше считана за феномен, след като завъртя оборот от 420 милиона долара само в рамките на 18 месеца.

Нейната продукция, пласирана почти изцяло в интернет , беше силно стимулирана от огромната популярност на Кайли в социалните мрежи, която има 178 милиона последователи в Инстаграм.

Но според нова финансова информация, публикувана от конгломерата „Коти“, реализираните приходи през 2018 година от Дженър са били едва една трета от това, което е предоставила като данни младата бизнес дама.

Списанието обвинява Кайли и майка й Крис, която също е част от клана Кардашиян-Дженър, че са предоставили фалшиви данъчни сведения, за да направят имиджа на компанията й по-привлекателен.

Според „Форбс“ Крис и Кайли били провели в продължение на няколко месеца кампания, за да попадне младата дама на корицата на престижното издание с цената на раздуването на приходите й.

Дженър отговори в социалните мрежи:

„Мислех, че това е уважаван сайт … Всичко, което виждам, са редица неточни твърдения и недоказани предположения хаха. Никога не съм искала заглавието им и не съм се опитвала да лъжа. Точка”.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук