Мая Манолова

Председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме“ Мая Манолова отправи публична покана за обединение към „Демократична България“ и новият проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

„Време е да се преглътне егото и да се участва в следващите избори с перспектива за българските граждани – да има едно голямо обединение на промяната преди изборите. Промяната да бъде първа сила. Отправям публична покана към „Демократична България“, Кирил Петков и Асен Василев“.

Това заяви пред Българското национално радио Мая Манолова. Тя е уверена, че „Изправи се. БГ“ ще прескочи парламентарната бариера.

По думите й е време е да се преглътне егото и да се участва в следващите избори с перспектива за българските граждани – да има едно голямо обединение на промяната преди изборите.

„Има нужда от нови играчи на политическата сцена. Ние дали сме стари партии, все пак участвахме в два парламента. По-важно е тук кои от формациите на промяната наистина искат да демонтират мафиотския модел, кои искат съдебна реформа. Това се видя в 46 НС. Видя се кои не искат да има съдебна реформа. А там в спецпрокуратурата и спецсъда има звена за поръчки за репресивни действия – властта си има бухалка“, коментира още Манолова.

По думите й за хората е важно дали формациите на промяната ще направят обединение, за да направят правителство и да бъдат първа политическа сила.

Припомняме, че досегашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще представят политическия си проект в неделя, 19 септември. Поканата до медиите е под наслов „Продължаваме промяната“.

Досегашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще представят политическия си проект в неделя, 19 септември. Поканата до медиите е под наслов „Продължаваме промяната“.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!