Мая Манолова

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова преди да внесе документи за регистрация в Общинската избирателна комисия (ОИК) заедно с представители на Инициативния ѝ комитет.

„Ще приемаме дарения, малки дарения от граждани. Отказваме се да се възползваме от възможността за подкрепа от корпорации и от фирми, ще приемаме единствено и само дарения от граждани, тъй като зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не олигарси или фирми, ще разчитам на гражданите”, заяви Манолова.

Тя посочи, че отдавна е предупредила, че кампанията е мръсна.

„Но днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно независимо кой стои срещу нас, че можем да го победим”, посочи Манолова и все пак изрази надежда за обединение на българските граждани, на столичани и на една феър плей битка за София.

Мая Манолова съобщи, че в събота в Южен парк ще очаква всички, които искат да се включат в кампанията ѝ за кандидат кмет. Подписите ще се събират от 12 часа, а по-късно днес, тя ще обяви на сайта на Инициативния комитет и банковата сметка, чрез която ще се набират дарения.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук