Решени сме да изпълним целите си в същия формат и със същия ентусиазъм, заяви председателят на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова при днешната регистрация на обединението в ЦИК за предстоящия предсрочен вот.

Вече стана ясно, че „Движение 21“ на Татяна Дончева остава част от формацията, след като проведе неуспешни преговори с БСП.

„Не е лесно човек да прави коалиция. Ние сме различни, пъстри, но именно в това е нашата сила. Не сме военна рота, в която да има единоначалие“, коментира Манолова.

Коалицията внесе в избирателната комисия 6 хил. подписа, събрани от София и местните структури. На входа обаче се стигна до неочаквана ситуация, в която млад мъж, намиращ се в кола на паркинга, посрещна Манолова и съпартийците ѝ с викове „Костинброд!“.

„Нарастването на доверието към „Изправи се! Мутри вън!“ предизвиква нашите опоненти да стрелят срещу коалицията, слава Богу с халосни патрони. Ние сме заедно, един печеливш формат няма защо да бъде променян. ще продължим целите, които си поставихме, заяви Манолова

По думите й това е разграждане на мафиотския модел, освобождаване на бизнеса от рекета, свободна пазарна икономика, свобода за гражданите, връщане на демокрацията, съдебна реформа, върховенство на правото, повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, зелени политики.

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!