Мелания Тръмп изявление

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пусна в туитър прощално видео, докато се готви да напусне Белия дом. Това е първата й поява пред камера след безредиците в Капитолия на 6 януари.

В изявлението си Мелания казва на американците „правете всичко от сърце, но винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано“.

„Мои съграждани, за мен беше най-голямата чест в живота да служа като първа дама на САЩ. Вдъхнових се от невероятни американци от цялата ни страна, които издигат нашето общество чрез тяхната доброта и смелост, доброта и грация “, започва първата дама във видеото.

Мелания не е виждана публично от навечерието на Нова година, когато се завърна от почивката си в Палм Бийч. Единствените й коментари за бунтовете на 6 януари дойдоха пет дни след нападението, като тя осъди насилието.

„Правете всичко от сърце, но винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано. Когато дойдох в Белия дом се замислих за отговорността, която винаги съм изпитвала като майка да поощрявам, упълномощавам и предавам ценности на добротата “, каза първата дама.

Мелания Тръмп прекарва голяма част от седемминутното видео, проповядвайки за добротата:

„Възползвайте се от всяка възможност, за да проявите внимание към друг човек и да развиете добри навици в нашето ежедневие. При всички обстоятелства моля всички американци да бъдат най-добрите посланици. Съсредоточете се върху това, което ни обединява, издигнете се над това, което ни разделя. Винаги избирайте любовта пред омразата, мира пред насилието и другите пред себе си“.

„Последните четири години бяха незабравими. Сега, когато с Доналд завършваме времето си в Белия дом, си мисля за всички хора, които съм приела в сърцето си … За всеки член на военната служба и нашите невероятни военни семейства вие сте герои и винаги ще бъдете в мислите ми и молитвите ми“, казва ще първата дама.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!