Моделът Маги Бадер, която според бизнесмена Светослав Илчовски е снимала чекмеджетата с кюлчета и евро в дома на Бойко Борисов, дойде на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

На влизане Бадер категорично отрече да познава Борисов, Ангелов или Илчовски.

С разпита на Бадер прокуратурата продължава разследването по твърденията на Илчовски, направени в парламентарната комисия за ревизия на управлението на Борисов. Показания вече дадоха бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски.

„Официално заявявам, че не познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора“, обяви още на 7 май Бадер. Тя каза, че ще съди всеки, който свързва името ѝ с това на бившия премиер Бойко Борисов или със собственика на фирма „Градус“ – Иван Ангелов.

Бадер не обясни за какво точно е била призована, нито уточни какви въпроси са й задавани от разследващите. Какъв е поводът за разпита не е съобщено официално, но вероятно е свързано с твърденията на агробизнесмена Светослав Илчовски, дадени пред парламентарната комисия по ревизия на управлението в последните 10 години. „Агри.бг“ цитира Илчовски, че жената, снимала в спалнята на Борисов, е Маги Бадер. Малко след това бизнесменът започна да отрича да е казвал подобно нещо.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук