Вежди Рашидов
На снимката: Вежди Рашидов

„Ако не се справям, ще се оттегля. Аз съм бил два мандата министър. Трябва ми малко време, за да навляза в процедурите на парламента. Прекрасни хора седнаха като заместници. Ще приемем ротационен принцип на управление и всички ще имат възможности“. Това каза днес избраният вчера за председател на Народното събрание Вежди Рашидов.

„След избора Борисов ме поздрави и каза, че се справям добре. Политиката на партията се провежда през много хора, през негови заместници“, каза още Рашидов в интервю за bTV.

„Аз познавам от социализма Илия Павлов и нищо лошо не ми е направил. Той е работил в Министерството на културата. Илия Павлов за нищо не е осъден. Приятели не оставям – той ме прие за приятел и аз него“, допълни Рашидов. И посочи, че никога не е работил и една секунда в „Мултигруп“.

Все още съдя служебния министър на културата Велислав Минеков. Този тираж „мултак“ тръгна от него, посочи той.

Аз изразих лично мнение относно поканата на руския посланик за откриването на Народното събрание. „Това не ми пречи да се подчиня на партийното решение“, коментира Рашидов.

Аз лично съм противник да се пращат оръжия на смъртта. Ако това е държавна политика, ще се подчиня, допълни председателят на Народното събрание.

Още вътрешнополитически новини – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук