Румен Радев, Десислава Радева
на снимката: Румен Радев и Десислава Радева

Интересен диалог с интензивност по абзац на ден се заформи между двете най-високопоставени дами в България. След като вчера председателят на народната събрание Цвета Караянчева се обърна към президента с думите, че той вижда сянката на службите дори и в спалнята си и че кариерното развитие на Десислава Радева не би трябвало да става тема на деня и повод за пророкуване на оставки, днес Първата дама обяви, че това я е засегнало. Тя даде да се разбере и какви са отношенията между нея и президента:

„Малко се засегнах, като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които службите са безсилни… Love conqures all /любовта побеждава всичко – англ./ – написа Радева в своя профил във „Фейсбук“.

Тя публикува под съобщението си и снимки на Караянчева със съпруга й и на нея самата с президента Радев.

Вчера войната на думи по върховете на властта в България продължи, като президентът отвори отново темата за подслушването и каза, че Борисов се опитва да прехвърли вината за него на някой друг. На 30-годишнината на КНСБ обаче присъстваха и двамата и си стиснаха ръцете по инициатива на премиера Борисов. Все още не е ясно дали това може да се тълкува като начало на затопляне на отношенията между двамата лидери.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!