Кольо Парамов
На снимката: Кольо Парамов

Нека „Има такъв народ“ да докажат, че общият национален интерес е задача номер едно. След като имаме такъв резултат, трябва да го приемем като реален и тези хора да опитат, а не да се дават още излишни 50 млн. за изобори. Това коментира специално за ДЕБАТИ БГ финансистът Кольо Парамов.

Свидят ми се 50 милиона за нови избори. Нека Слави Трифонов след като е повел варианта и е изговорил толкова много неща, нека състави правителство. Има 165 гласа, с което могат да сменят включително и Конституцията и да започнат да работят. Да ги води българският народ, да докажат държавническото мислене, да докажат, че разбират приоритетите на държавата, да докажат, че могат да гарантират интереса по отношение на паричния баланс с Европейския съюз

По думите му тези средства могат да отидат за целеви помощи за най-нуждаещите сеи затова е нужно да приемем резултата такъв, какъвто е.

Нека направят правителство, да излъчат водачи и да знаят, че всичко минава под лупата и по отношение на критериите и на всички обвързани неща. Тези хора да опитат, които 5, 6 години много яко говорят – сказания, лозунги, мутри вътре, мутри вън. Това са тежки изрази, които бележат България в много отрицателен план, смята Парамов

Мнението му е, че ако това не се случи, ще означава, че всички обещания и надежни, са напразно хвърлени на вятъра към 400 – 500 000 човека и всичко е било голо политиканстване.

В какво финансово състояние се намира държавата; ще се отразили ли евентуална политическа криза на икономиката, кои трябва да са първите приоритети на новото правителство и в момента харчат ли се безконтролно средства – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук