Мирослав Пашов

Щастлив съм, че актьорите в театър „Българска армия“ са 100% ваксинирани. Казвам това съвсем отговорно и може да се провери. Последните се ваксинираха миналия месец. Това каза директорът на театъра Мирослав Пашов специално за ДЕБАТИ.БГ.

„Истината е, че химията, която трябва да изпиеш под формата на лекарства, е много по-тежка, отколкото едно ваксиниране. Все пак това е личен избор. Не отричам нежеланието на една част от колегите да се ваксинират, но това е сложен процес“, каза той.

Според него голяма част от хората не разбират необходимостта от ваксинация. Самият той е преминал през заболяването и вече е ваксиниран.

„Тридесет и два дни бях вкъщи. Не стигнах до болница, но бях вкъщи. Смених три антибиотика и какви ли не още лекарства“, разказа Пашов.

По думите му отливът на публика е факт.

„Възстановяването на интереса на хората към театралното изкуство ще е един от най-сложните процеси. Що се отнася до загубите – те са сериозни“, каза още директорът.

Ако искате да разберете повече за ситуацията в театър „Българска армия“, за това – какво е да минеш през коварното заболяване и какво мисли за онлайн гледането на театър Мирослав Пашов – четете утре цялото интервю на ДЕБАТИ.БГ.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук