Венцислав Стефанов - президент на Славия

„Димитър Бербатов е национален предател и не е направил нищо, за да се кандидатира за президент на БФС“, това заяви собственикът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов.

Той нападна бившия футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, след като бе попитан дали Бербатов е подходящ за поста. В последните дни Стилян Петров обяви, че няма да се кандидатира за овакантения пост, но изрази мнение, че Бербатов е подходящ.

„Аз не смятам, че един човек, който предава България, не иска да играе за националния отбор, трябва да става президент. Предателят винаги е предател. Когато трябваше да играе за България, той отказа. За вас какъв е?“, попита реторично репортерите Стефанов на летище „София“. „Ако откажеш да играеш за родината, какъв си? Страх те е моето момченце, страх те е“, обърна се към репортер президентът на Славия. „Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, не може да бъде друг. Колко работни дни има?. Някъде да е работил, да е направил нещо“, продължи с нападките Стефанов.

„Стилян Петров е разумен и интелигентен човек. Той знае какво прави. Който иска, може да се кандидатира. Няма нищо лошо в това. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира“, завърши изказването си един от членовете на ИК на БФС.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!