Дешон Уотсън
Дешон Уотсън

21 жени обвиняват Дешон Уотсън в сексуален тормоз. Звездата от Националаната футболна лига на САЩ – Дешон Уотсън, вече е разследван по 21 обвинения.

Всички дела срещу куотърбека на Хюстън Тексас са сходни. Те са заведени по обвинения в сексуален тормоз и нежелано посегателство.

Полицията очаква още жалби

Полицията в Хюстън разкрива, че очаква още жени се осмелят да се оплачат от действията на звездата. Разюзденото му сексуално поведение стана публично, след като 14 дами почти едновременно подадоха жалби в полицията срещу спортиста.

Една от жертвите твърди, Уотсън е показвал половия си орган пред нея. Друга пък го обвинява, че я е опипвал и целувал без нейно съгласие. Въпреки, че тя го е отблъсквала с ръце, той напирал за ласките й.

Уотсън и адвокатите му отричат

Уотсън и екипът му от адвокати отричат всички обвинения, като са убедени, че няма как да има доказателства по нито един от 21-те случая.

Адвокатът му Ръсти Хардин дори загатна, че вече има много сериозни доказателства, че показанията на една от дамите са абсолютна измислица. Според него, ако това бъде доказано, то след това лесно ще се изобличат и останалите според тях лъжливи обвинения.

Ръководстевото на НФЛ на този етап отказва да вземе страна по случая, а на няколко пъти заяви, че следи изкъсо случващото се.

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук