Ицо Хазарта
Снимка: Сдружение Един българин/ Facebook. ЦНСТ, село Лесичово. 24 май 2022 г.

Народният представител от „Продължаваме промяната“ и музикален изпълнител Христо Петров – Ицо Хазарта съобщи, че е създал сдружение, което да защитава правата и да помага на деца, настанени в социални услуги, на социално слаби хора и на хора в неравностойно положение. Сдружението носи името „Един българин“. 

„В дейността си „Един българин“ се ръководи от принципите на хуманизма, демократизма, морала и етиката. Ние вярваме, че всеки младеж и девойка е личност и има право на зачитане и уважение, на здравни грижи, достъп до образование, възможност за развитие, изразяване на собствено мнение, защита от насилие, злоупотреба и дискриминация“, се казва в сайта на сдружението.

„В понеделник станах на 43. В последната година имам ново работно място, където част от колегите ми се опитват да убедят мен и другите хора, че работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки, както и в нарушаване на правилата, които самият ти си приел, че трябва да спазваш. Мисля, че на това работно място са нужни друг тип хора“, пише той във Facebook.

„Моля, разгледайте сайта – edinbulgarin.com и страницата Сдружение Един българин. Това е моят скромен принос към страната ми за последната една година. Малко е, знам, а в същото време отнема доста усилия, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като обявих публично с какво се занимавам, с мен се свързаха огромен брой хора, които искат да помагат по всякакъв начин. Вярвам, че заедно с тях

оттук нататък можем да направим чудеса“

, казва Петров.

В края на миналия парламент Петров съобщи, че дарява цялата си депутатски заплата за изоставени деца. Вижте още. 

„За това, че ме вдъхновяват в тази моя мисия искам да изкажа своята благодарност към децата и онези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия“, допълва народният представител.

Още новини от деня – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

2 КОМЕНТАРИ

    • Не просто браво ,а много ,много ,много пъти БРАВО на тебе ,моето момче. Ти си прекрасен пример за подражание. Ако бях на твое място ,щях да се опитам да постъпвам точно така. Отдавна мисля и чувствам по същия начин и негодувам срещу държавата ,която вместо достойни граждани „подготвя“ бъдещи наркомани ,убийци и проститутки. Само не се отказвай – знам,че ще ти бъде много трудно ,но ще намериш и последователи – ти си умно и мъдро момче. Бог да те благослови ! Много се радвам ,че те има.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук