Стефан Янев

Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно събрание, да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си или да демонстрираме партиен егоцентризъм. Това каза Стефан Янев, лидер на „Български възход“, по време на тържественото първо заседание на новия парламент.

Той уточни, че това са решения, които са важни за българските граждани и бизнес, решения, свързани с кризите, инфлацията, цената на живота, за бъдещето на децата на България и това на страната. Стефан Янев посочи, че за търсенето на тези решения от коалицията се концентрират над три основни теми – сигурност, справедливост и солидарност.

Посланието е да се държим подобаващо като отправим ясни послания, за да сме полезни на себе си и на съюзниците си, добави Янев. Идеята за напускане на съюзите подвежда съюзниците и нас самите. Апелът към съюзниците е да сме солидарни, да се подкрепяме в труден момент. Солидарността е основна ценност като граждани на ЕС. Считаме, че солидарността е и дълг към нашите майки и бащи, каза Янев. Който работи в интерес на българския народ, е добре дошъл в лодката на „Български възход“, добави още той.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук