Иранецът д-р Абдуллах Заргар, който наскоро получи българско гражданство, за пръв път участва в избори в България. Медикът пусна своята бюлетина в село Китанчево недалеч Исперих.

Днес е рожденик, СИК го аплодира

Точно на рождения си ден д-р Абдуллах Заргар за първи път участва в гласуване, като пълноправен български гражданин. Секционната комисия в с. Китанчево посрещна доктора без ток, но проблем при гласуването нямаше. Пуснатата бюлетина на един от най-новите български граждани бе посрещната с аплодисменти.

Естествено имах желание да гласувам. Човек трябва да взема решение, макар понякога грешно, но да взема решение и да участва в обществото, защото

обществото ми гласува доверие и аз трябва да направя така, че обществото да има полза от моето поведение,

заяви Заргар.

Общо 804 са избирателите по списък в секционната комисия на д-р Абдуллах Заргар.

Първи номер в изборния списък

„Г-н Заргар е номер едно в изборния списък. Това също е някакво, как да кажа поверие или поличба, тя е символ на първто място, на победата“, разказа Денка Станчева – председател на СИК.

На рождения си ден медикът си пожела изборите да дадат възможност за по-добро развитие на страната. Само пожелавам изборите да допринесат за доброто на България и за моята общност, където живея, пожела си лекарят.

Д-р Заргар продължава да е обичан в Лудогорието, защото е пълноправен лекар, който помага на всеки нуждаещ се от неговата медицинска помощ.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук