Ива Стоянова, канал 3
на снимката: Ива Стоянова

Управителят на „Нова Броудкастинг Груп“ Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви. Това е първата промяна в мениджмънта на „Нова телевизия“ след като вчера Комисията за защита на конкуренцията одобри сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

„Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце, обяви Стоянова.

Ива Стоянова бе назначена в Нова след придобиването й от фирма на братя Домусчиеви. Първоначално тя оглави новините, а впоследствие бе определена и за управител на цялата медийна група. Преди да започне работа за „Нова Броудкастинг Груп“, Стоянова по документи се водеше собственик на телевизия Канал 3, считана за приближен до депутата Делян Пеевски. По-късно Канал 3 бе продаден на медийната група около НТВ и вече се казва Нова нюз.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук