Днес, след двумесечен период на принудително затваряне, врати отново отвориха моловете.

„От днес отваряме след два месеца затворени и сме много щастливи, че може да си посрещнем отново всички клиенти.”, каза управителят на The Mall Димитър Кехайов днес във връзка със спазването на противоепидемичните мерки и отварянето на моловете.

Димитър Кехайов посочи, че имат създадена организация за движение – разделени потоци за влизане и излизане, указани посоки на движение в търговския център. Освен че навсякъде в сградата има поставени диспенсъри за дезинфектант, молът също дезинфектира ежедневно.

Макар първият работен ден да е особено натоварен за тях, хора все пак не липсваха.

„Ако има достатъчна дистанция, има мерки за сигурност, защото да не отворят.”, каза един от посетителите на търговския център.

Към момента търговските центрове могат да бъдат посещавани от малолетни и непълнолетни лица само ако са придружени от родител, настойник, попечител или от друго пълнолетно лице.

„Имаме обучен персонал, който следи за спазване на всички мерки, съответно и за влизане на малолетни лица без придружител”, обясни Димитър Кехайов.

Моловете и другите търговски центрове затвориха врати на 27 ноември миналата година. Тази мярка беше въведена заради големия брой заразени с коронавирус.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук